Ekspertët tanë

që janë në dispozicionin tuaj

Dr. Adelina Nikolla

Mjeke përgjithshme

E marte 10.00 - 11.00

Doktoreshe Adelina ka mbaruar studimet per mjekesi te pergjithshme ne Universitetin e Tiranes. Ka bere edhe nje specializim ne ‘Saint Malaysia University’, ne Malajzi.
Ka punuar ne Spitalin e Pogradecit dhe ne Qendren Shendetesore atje.
Aktualisht punon si Shefe e Sektorit te Semundjeve Infektive  (Epidemiologe) prane Drejtorise se Shendetit Publik Lezhe, si edhe mjeke urgjence ne Spitalin Rajonal te Lezhes.

Bëj pyetjen tënde

Ju rekomandojmë që kur te parashtroni pytjen të merrni kohë ne formulimin e saj, dhe të cekni disa nga informatat më poshtë : Çka është duke ju shqetësuar,  kur ka ndodhur apo filluar ngjarja, kë e ka përfshirë, si ka filluar problemi, çfarë ju brengos më së shumti lidhur me situatën, a jeni munduar të zgjidhni vet këtë problem, dhe nëse po, si?

*Kjo faqe moderohet nga administratori prandaj pyetjet nuk do të postohen menjëherë.
*Të përzgjedhurit e ekspertit jo domosdoshmërisht e garanton marrjen e përgjigjes nga i njëjti ekspert.