Ekspertët tanë

që janë në dispozicionin tuaj

Dr. Edvin Selmani

Mjek ortoped-traumatolog

Dr. Selmani ka mbaruar studimet për Mjeksësi të Përgjithshme, dhe më pas specializimin për Ortopedi-Traumatologji në Fakultetin e Mjekësisë Tiranë. Doktor Edvini ka bere dhe nje specializim ne Shtetet e Bashkaura te Amerikes ne 2005. Ai sot bën pjesë në një numër të madh revistash Ortopedike Ndërkombëtare, dhe gjithashtu është anëtar në Shoqata të ndryshme, shumë të rëndësishme Ndërkombëtare.
-QSUT specialist Ortoped-Traumatolog.
– Pedagog i jashtem i Fakultetit te Mjekësise. Lënda Ortopedi-Trauma

Bëj pyetjen tënde

Ju rekomandojmë që kur te parashtroni pytjen të merrni kohë ne formulimin e saj, dhe të cekni disa nga informatat më poshtë : Çka është duke ju shqetësuar,  kur ka ndodhur apo filluar ngjarja, kë e ka përfshirë, si ka filluar problemi, çfarë ju brengos më së shumti lidhur me situatën, a jeni munduar të zgjidhni vet këtë problem, dhe nëse po, si?

*Kjo faqe moderohet nga administratori prandaj pyetjet nuk do të postohen menjëherë.
*Të përzgjedhurit e ekspertit jo domosdoshmërisht e garanton marrjen e përgjigjes nga i njëjti ekspert.