Ekspertët tanë

që janë në dispozicionin tuaj

Gresa Sulstarova

Psikoterapiste

Aktualisht ndjek studimet për Psikologji Klinike në Universitetin e Tiranës.
Gjithashtu ndjek specializimin për Psikoterapi Psikoanalitike, mundësuar nga Shoqata Shqiptare e Psikoterapisë në bashkëpunim me Universitetin Sigmund Freud – Vjenë dhe Institut für angewandte Psychoanalyse und Psychotherapie. – Insbruk.
Prej Qershorit të 2018 ka nisur praktikën klinike nën supervizim.
Ka përfunduar studimet e nivelit Bachelor në Psikologji, Fakulteti i Shkencave Sociale, Universiteti i Tiranës.
Në vitet 2014-2016 ka punuar si përkthyese në fushën e zhvillimit të fëmijës dhe familjes. Është angazhuar vullnetarisht gjatë viteve 2008-2011 në Shtëpinë e Foshnjës “Hannah & Rozafa”.

Bëj pyetjen tënde

Ju rekomandojmë që kur te parashtroni pytjen të merrni kohë ne formulimin e saj, dhe të cekni disa nga informatat më poshtë : Çka është duke ju shqetësuar,  kur ka ndodhur apo filluar ngjarja, kë e ka përfshirë, si ka filluar problemi, çfarë ju brengos më së shumti lidhur me situatën, a jeni munduar të zgjidhni vet këtë problem, dhe nëse po, si?

*Kjo faqe moderohet nga administratori prandaj pyetjet nuk do të postohen menjëherë.
*Të përzgjedhurit e ekspertit jo domosdoshmërisht e garanton marrjen e përgjigjes nga i njëjti ekspert.