Ekspertët tanë

që janë në dispozicionin tuaj

MSc. Sabjola Bregu

Psikologe

Diplomuar në Master Psikologji Klinike në Universitetin e Tiranës, Sabjola ka tashmë disa vite që punon si psikologe në qëndrën Komunitare Ëngjëjt e Vegjël, dhe punon atje me fëmijë dhe prindër. Po ndjek gjithashtu nje trajnim per Terapine Konjitiv-Bihejvjorale,.

-Psikologe, Vlerësimi psikologjik dhe trajtimi i fëmijëve përfitues te shërbimeve në qendër.Këshillim prindëror me gratë.

QKEV (Qendra Komunitare “Engjëjt e Vegjël”) Target grupi i femijeve 6-14 vjec

SHKEJ (Shoqata Kombëtare Edukim për Jetën)

-Psikologe, Kopshti “PAPERINO”, Tiranë

-Psikologe praktikante, Burgu 325, Tiranë

Bëj pyetjen tënde

Ju rekomandojmë që kur te parashtroni pytjen të merrni kohë ne formulimin e saj, dhe të cekni disa nga informatat më poshtë : Çka është duke ju shqetësuar,  kur ka ndodhur apo filluar ngjarja, kë e ka përfshirë, si ka filluar problemi, çfarë ju brengos më së shumti lidhur me situatën, a jeni munduar të zgjidhni vet këtë problem, dhe nëse po, si?

*Kjo faqe moderohet nga administratori prandaj pyetjet nuk do të postohen menjëherë.
*Të përzgjedhurit e ekspertit jo domosdoshmërisht e garanton marrjen e përgjigjes nga i njëjti ekspert.