Këshilla/Blog

Endri 26.08.2019

Pershendetje!!
Me kan dal disa nishan te vegjel rreth penisit dhe me shtohen avash avash, me perpara nuk kam pas fare, a mund ta di kam ndonje problem apo cfar ?!!
Faleminderit