Këshilla/Blog

gungeza te vogla pa ngjyre 06.10.2019

pershendetje. ka puthuajse 1 vit qe me jan shfaqur disa si gungeza te vogla ne trupin e penisit dhe rreth testikujve. sikur jan shtuar ne numer.duken si flluska me qelb po ta tendosesh lekuren por skane as leng as ndonje lende brenda.a duhet te shqetesohem te takoj nje uterolog? jan bere pak si shume prandaj

 1. Fondacioni Together Albania says:

  Pershendetje,

  Te falenderojmqe na ke shkruar rreth brenges tende.
  Problemi te cilin e ke sqaruar, patjeter kerkon te beshe sa me pare nje vizite te mjeku familjar apo urologu.
  Eshte gjendje qe me mjekim kalon shpejt.
  Gjitha te mirat,
  Stafi NukJeVetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.