Këshilla/Blog

? 08.10.2019

Pershendetje! Kam 2 dit qe me kan dal disa pucra ne nje pjes te penisit te pjesa ku mbaron koka nuk e di se cfar jan mund te me jepni nje pgj flm

  1. Helia says:

    Ju mund te jeni infektuar nga ndonje semundje seksualisht e transmetueshme. Beni analizat per te pare gjendjen tuaj.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.