Këshilla/Blog

Berisha 09.09.2019

Pershendetje deshta me ju pyt pse me kan dal disa Anne Puqrra ne Penis
Nuk kam dhimbje as ndonje problem tjeter ???

  1. Dr. Adelina Nikolla says:

    Pershendetje ne lidhje me pyetjen tuaj do ju thoja qe keto pucra jane normale per periudhen ku jemi. Ato dalin zakonisht nga ferkimi me t brendeshmet ose dhe djersa keshtu qe nuk keni pse te shqetesoheni sepse jane dukuri nornale.
    Ju uroj dite te mbare.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.