Këshilla/Blog

Ankth 06.08.2019

Me duket se qdo dit po vdes kam therrje ne muskuj ne gjoks ne krah duar gishta kam ber gjith analizat po gjitha mkan dal mir nuk po di qte bej

  1. MSc. Enkel Bulica says:

    Te falenderoj që i je drejtuar nukjevetëm. Në rast se vizitat mjekësore nuk tregojnë për shkaqe shëndetësore, atëherë duhet parë mundësia që këto shqetësime që ti ndjen mund të burojnë nga ndonjë gjendje ankthi. A ndjen ndryshime të tjera, si për shëmbull rritje të shqetësimit, mendime negative, etj… A të ka ndodhur ndonjë gjë së fundmi e cila mund të të ketë shkaktuar përjetim ankthi? Si janë marrëdhëniet me prindërit, miqtë, etj… Prej sa kohësh ndihesh kështu?
    Gjithë të mirat
    Enkeli

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.