Këshilla/Blog

12345 11.08.2019

Pershendetje psikolog ka gati 2 vite qe vuaj nga ankthi.Tash kam lindur dhe jam pak me mir por nje gje me ka ngelur ne mendje pasi kam lexuar ne internet se ankthi prish arteriet koronare.Deshta te di sa eshte kjo e vertet pasi kam shum frig se kam rrahje te larta zemre.Pulsi i lart a e demton zemren..Pres pergjigjje