Këshilla/Blog

Anna 24.03.2020

Prsh dua ndonjë mendim epilepsia nuk me ka ndodh me un u bera ngaqe i ra motrës time me parë dhe mbas një viti më ndodhi dhe mua po në ezhe e kam me pikpytse sma kan percaktu saktë po përdor tegretol se kam ndërprerë kam frik t’a ndërpres dhe nganjëher sidomos kur dal me kap kjo gjendja ankthit me vjen sikur do humb ndjenjat thjesht nga mendimet negative tani është epilepsi apo vetem ankth nuk po e mar vesh ne duket sikur me mpihet i gjith trupi