Këshilla/Blog

10.07.2019

prsh si jeni…ju lutem me ndihmoni dot ..kam gati 1 vit mendoj sikur do cmendem osee sikur do kaloj ne deprsion …a ndodh kjo gje te nje njeri normal

  1. Artan says:

    Pershendetje zotri desha me ta bo 1 pytje nese ke mundesi mem dhan naj kontakt me kontaktu me ju nese keni mundesi. Ju pershendes dhe shpresoj ta kalojm kete gjendje te mjerushme

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.