Këshilla/Blog

01.07.2019

Pershendetje, jam 26 vjecar para 2 vite kam ankuar nga Ankthi dhe Depresioni dhe kam perdorur disa muaj Antidepresant Diazepam, dhe tani kam problem nga impotenca, dhe nga Ejakulimi i Parakohshem, kam bere gjitha analizat me kan dalur mire, ju lutem me ndihmoni si te largoj kete problem me impotencen dhe ejakulimin e parakohshem. Ju faleminderit

  1. Dr. Adelina Nikolla says:

    Pershendetje ne lidhje me pyetjen tuaj do ju keshilloja nje konsult me mjekun specialist Androlog per te pare me nga afer shqetesimet tuaja. Gjithashtu do ju keshilloja te beni aktivitet fizik per te forcuar muskulaturen e organeve tuaja. Duhet te komunikoni dhe me partneren tuaj per tju ndihmuan ne kete fushe,sepse para se te kryeni mardhenie intime mund te beni lojra te ndryshme per te rritur kenaqesin dhe me pas te aplikoni penetrimin per te zgjatur sa me shume kete kenaqesi. Komunikimi i mire ju ndihmon shume per kete aspekt.
    Ju uroj dite te mbare.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.