Këshilla/Blog

Testikujt 08.08.2019

Pershendetje kisha një pyetje jam nje djale 25 vjeç dhe Kam dhimbje ne testikulin e majtë dhimbja është me intensitet të ulët dhe zgjat 3 ose 4 sekonda kam bërë analize urine dhe gjak dhe kanë dalë normal çfarë me rekomandon ju faleminderit

  1. Dr. Adelina Nikolla says:

    Pershendetje ne lidhje me shqetesimin tuaj do ju keshilloja te benit nje Echo te testikujve per te pare ndertimin e tyre. Me pas mund te beni nje konsult me mjekun specialist Urolog ose Kirurg per nje mendim me te specializuar.
    Ju uroj dite te mbare.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.