Këshilla/Blog

Xhuli 13.08.2019

Ckemi! Dua te pyesja pse me djeg koka e penisit? Kam vajt ne spitale e urina mka dal negative pa asnje infeksion por koka e penisit me djeg. Syneti ne mosh te till mund tjet problem?

  1. Dr. Adelina Nikolla says:

    Pershendetje ne lidhje me pyetjen tuaj do ju keshilloja te benit nje konsult me mjekun specialist Kirurg per te pare dhe kontrolluar penisin tuaj. Synet mund te beheni ne cdo moshe nese do te jet e nevojshme.
    Ju uroj dite te mbare.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.