Këshilla/Blog

Eri 07.08.2019

Përshëndetje .Kam 1 problem kam provuar 3 her të bëj seks në rrug me femra me pages po problemi imë qëndron që sa filloj të fërkohem me gocën pa filluar mardhënja unë ejakuloj ka no 1 ilaç që mundet të më qetsoj sepse kur kam kontakt me femër ndohem shumë i frustruar dhe ejakuloj direkt ju lutem më ndimoni sepse lë duket sikur nuk do kem kurr mardhënie.

  1. Dr. Adelina Nikolla says:

    Pershendetje ne lidhje me shqetesimin tuaj do ju keshilloja te qetesoheshit dhe te mundoheshit ti shijoni eksperiencst tuaja seksuale. Keto dukuri jane normale per moshen qe keni duke qene qe hormonet e juaja jane ne nivele te larta. Do ju keshilloja qe te beni ushtrime apo lojra me perpara se te penetroni per ta zgjatur pak mardhenien tuaj. Gjithashtu mund te masturboni heren e pare sepse ajo gjithmon eshte me e shpejt per te zgjatur mardhenien heret e tjera. Por eshte dicka qe do ta mesoni me kalimin e kohes se si ta kontrolloni ereksionin tuaj dhe si ta perballoni kontraktimin e penisit per te bere te mundur zgjatjen e mardhenies.
    Ju uroj dite te mbare.

  2. Anonymous says:

    Shumë faleminderit ndo1 her më vjen në mendje sikur nuk do më ngrihet prenisi prandaj më ndodh kështu

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.