Këshilla/Blog

Alban 08.11.2019

Përshëndetje jam 22 vjeç kam problem sepse ejakuloj shumë shpejt penisi sa ngrihet ejakulon jam vizituar te urologu dhe më tha që e kam si pasoj e mastrubimit të tepërt .po dua të di si mundet ta kaloj ktë faz që të kem jet të mir seksuale