Këshilla/Blog

05.08.2019

psh . ka disa koh qe ne penis me kan dal disa njolla te kuqe qe me kruhen ngelin si te bardha skuqen ndonje her shum ose dhembin

  1. Dr. Adelina Nikolla says:

    Pershendetje ne lidhje me shqetesimin tuaj do ju thoja qe keto shenja qe ju referoni mund te jene si pasoje e ndonje infeksioni te mundshem. Por per te pare me mire natyren e tyre do ju keshilloja te benit nje konsult me mjekun specialist Dermatolog per te mare mjekimin e duhur nese do kete nevoje.
    Ju uroj dite te mbare.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.