Këshilla/Blog

kurioze 13.01.2020

Pershendetje. A mund ta dije gjinekologu se kur ka qene hera e fundit qe nje femer ka kryer marredhenie seksuale? A e kane mjeket edhe kete aftesi zbulimi?

  1. Fondacioni Together Albania says:

    Pershendetje dhe te falenderojme qe na je drejtuar me shqetesimin tend. Nuk ka asnje procedure mjekesore apo shkencore qe mund te realizoje ate qe ju kerkoni. Gjithe te mirat, Stafi i Nuk Je Vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.