Këshilla/Blog

Er 25.02.2020

Hey. Jam nje djal 19 vjec penisi im eshte 10 cm ka ndonje medikament apo ndo nje zgjidhje per ritje penisi

  1. Arta says:

    Mbase e ki mir ste duhet me i rritur

  2. Er says:

    Nuk me jep kenaqesi ne mardhenje prandaj mu desh nje pergjigje

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.