Këshilla/Blog

04.08.2019

Jam 46 vjeqar. Perafersisht 2 vjetëve me janë shfaqur njolla gjaku, por jo rregullisht, zakonisht i verej ne te mbathura-breke, mbas aktit seksual!
Me shqeteson fakti se mos vallë eshte ndonje paralajmerim per ndonje semundje, apo si duhet të veprojë?
Flm paraprakisht

  1. Dr. Adelina Nikolla says:

    Pershendetje ne lidhje me shqetesimin tuaj do ju thoja te benit nje analize urine ose spermograme per te pare ndonje infeksion te mundshem. Gjithashtu do ju keshilloja te benit nje konsult me mjekun specialist Urolog ose Androlog per te pare ndonje arsye tjeter te .
    Ju uroj dite te mbare.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.