Këshilla/Blog

hhdhdjsn98 29.02.2020

Prsh kam pasur mardhenie seksuale te nesermen kam ver re se ne penis me esht fryer nje damar ka 3/4 dit dhe nuk ka ndonje ndryshim deshta te di a esht diqka serioze

  1. A says:

    Mos u shqetso nga ekperienxa ime
    Kjo gje ndodh nga sforcimi i penisit dhe qarkullimi i larte i gjakut qe eshte bere tek penisi
    Dhe te kalon pa merak

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.