Këshilla/Blog

. 13.01.2020

pershendetje me ndodh qe kur kryej mardhenie me te dashuren kam probleme ne ngritjen jo ne te gjitha rastet por me ndodh ose me ulet gjat aktit si mund tja bej

  1. MSc. Enkel Bulica says:

    Pershendetje, shqetesimet e performaces gjate aktit seksual ne moshen e adoleshences mund te jene te nxitura nga perjetimi i ankthit i cili mund te te shperqendroje nga stimuli erotik dhe te frenoje stimulimin e organeve seksuale. Megjithate do te ishte e rekomandueshme kryerja e ekzaminimeve mjekesore per te perjashtuar shkaqe te shendetit fizik.

    Gjithe te mirat
    Enkeli

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.