Këshilla/Blog

Andi 03.10.2019

Kam 1 shqetsim
Jam 17 vjec dhe ekujaloj shpesh gjat dites per shkak t gjona erotike apo mhb me vajza n jeten e perditshme
Them faktin se nuk jam ber synet Dhe kam disa pucra te dukshme ne penis
M falni cfar mund t bej?

  1. ? says:

    ? Ju lutem me ktheni pergjigje

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.