Këshilla/Blog

Arta 06.09.2019

Pershendetje doktor kam djalin 12 muajsh gjate gjidhenjes po me vret me dhem dhe me esht ber e veshtir saqe ca dit e ushqeja me gji me rrall se zakonisht mirepo ka rreth dy dit qe kam si temperatur dhe njeri gji me dhem nga pak dhe me duket sikur me eshte skuqur nje pjese e vogel dhe duket si me e forcuar por jo aq shum sikur kur te digjesh nga dielli a mund te jete ndonje infeksion si pasoje qe i jepja gji shum rralle djalit ne krahasim me heret e kaluara a po qfare se po kam shum frike ju lutem nje keshille un nuk dua te nderprese gjidhenjen djalit..

  1. Dr. Elinda Gjata says:

    Pershendetje. Mund te jene shenjat e para te nje mastiti. Duhet te perpiqeni ta zbrazni gjirin ku eshte ajo zona e skuqur. Nese vazhdon, theksohet, apo vendoset temperature, duhet nje konsulte me mjekun tuaj per trajtimin specifik. Nuk keni pse nderprisni gjidhenien, mos kini frike. Vec mos e nenvleresoni, pasi mund te kthehet ne nje problem goxha te veshtire po u infektua. Gjithe te mirat.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.