Këshilla/Blog

Penisi 26.02.2020

Pershendetje: jam nje djal 23vjec kam pasur infeksjon ne veshka ne rruget urinare kam mar 2 doza antibjotik nga 7dit mirpo nuk me kaloj u shtrova ne spital edhe 7dit tjera tu mar antibjotik, tash mendoj qe me ka kaluar, por me ther penisi dhe kam dhimbje te vazhdushme!? Me jepni nje pergjigje ju lutem.