Këshilla/Blog

Ani 09.08.2019

Hulja e e pinisit gjat aktit te dyt ne mardhenje

  1. Dr. Adelina Nikolla says:

    Pershendetje ne lidhje me shqetesimin tuaj do ju thoja qe keto shenja jane normale per aktin e dyte te mardhenies. Duhet te kaloj pak kohe nga akti i pare qe penisi te nis t funksionoje normalisht dhe qe te arrij te eksitohet si me perpara.
    Ju uroj dite te mbare.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.