Këshilla/Blog

Blerta 28.09.2019

Pershendetje. Ciklin e kam pasur me date 24 gusht dhe ne kohen kur duheshte qe te me vijne serish periodat kam pasur vetem pak njolla ngjyre kafe 2-3 dite vetem aq dhe nuk me erdhen si zakonisht . Mos ndoshta jam shtatzene.sepse me jane vonuar 6 dite.

  1. Dr. Adelina Nikolla says:

    Pershendetje ne lidhje me pyetjen tuaj do ju thoja qe vonesat deri ne 10 dite te ciklit menstrual jane normale dhe nuk duhet te shqetesoheni. Por nese ju dyshoni per nje shtatzani te mundeshme si pasoje e mardhenieve qe keni kryer mund te beni nje test te shpejt shtatzanie dhe ne baze te rezultatit mund te keshilloheni me nje mjek specialist Obsteter-Gjinekolog.
    Ju uroj dite te mbare.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.