Këshilla/Blog

Ari 28.09.2019

pershendetje un thjesh kam nje shqetesim gjat mardhenis seksuale nje test (i djathi) ngjites shum nelt skrotumit dmth sa her kam ereksion njeri testikuli i djath nuk qendron ne skrutum normal por ngjitet lart.Aeshte ndonje problem ky .Faleminderit

  1. Dr. Adelina Nikolla says:

    Pershendetje ne lidhje me shqetesimin tuaj do ju keshilloja nje konsult me mjekun specialist Urolog oer te bere analizat perkatese dhe nje Echo te testeve per te pare nese ky shqetesim qe ju thoni a ka sjell ndryshime ne anatomin apo funksionin e tij. Sepse duhet te shikohet funksioni per mos patur probleme me vone me fertilizimin dhe me krijimin e familjes.
    Ju uroj dite te mbare.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.