Këshilla/Blog

ardit 02.03.2020

urinoj shpesh e sidomos gjat nates kur te flej edhe kur te bej mardhenje gjate derdhjes sperma ka ngjyren e verdhe edhe me do copza si lloj dylli nese ka mundesi naj pergjigjje me marre

  1. Anonymous says:

    E kam edhe un problemîn tend

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.