Këshilla/Blog

Toni 06.09.2019

Pershendetje kam 1 porblem me urinen nuk kam fare shtypje kur urinoj, kam bo analizat urinakulturem spermakulturen nuk kam ndonje infeksion gjthashtu mejku me tha se e ke pak venet e sgjerust pra varikocelen bera spermogramin me dolen analizat mire nuk kam dhimbje te testikujt, por problemi esht te urnia pse nuk kam shtypje ky problem me esht paraqit qe 1 vit por gradualisht

  1. Dr. Adelina Nikolla says:

    Pershendetje Toni,
    Do te te lutesha te me shpjegoje cfare nenkupton ti me “shtypje” pasi jam e paqarte.
    Mbetem ne pritje te pergjigjes tende,
    Adelina

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.