Këshilla/Blog

Variokocela 06.10.2019

Pershendetje , kam tre muaj qe jam operuar nga varikocela kam mbyllur 2 vena te testit te majte , kur ekzaminoj testet me dore me duket vena po e njejte e zgjeruar , gjate ereksionit nuk ndjeje kenaqsi si me pare , ndonjehere ndjej dhimbje te lehte ne te dy testet njelloj sic ndjeja para operacionit , sperma me duket e holluar dhe 2 ngjyrshme , pas operacionit nuk kam bere as speriograme as eco?