Ekspertët tanë

që janë në dispozicionin tuaj

Msc. MD. Azra Kraja

Psikoterapiste

Diplomuar në Mjekësi e Përgjithshme në 2018 nga Universiteti i Mjekësisë Tiranë. Nga 2016 në specializim për Psikoterapi Psikoanalitike, Universiteti Sigmund Freud Vienë, Austri. Ka filluar praktikën klinike në psikoterapi psikoanalitike në supervizim, prej korrikut të 2018. Ka eksperienca në punë vullnetare gjatë vitit 2014 me foshnjet e braktisura me Organisation for the Support of Albania’s Abandoned Babies pranë Maternitetit “Mbretëresha Geraldine” në Tiranë, dhe në 2015 me organizatën ADRA në praktika të shkurtra mjekësore.

Bëj pyetjen tënde

Ju rekomandojmë që kur te parashtroni pytjen të merrni kohë ne formulimin e saj, dhe të cekni disa nga informatat më poshtë : Çka është duke ju shqetësuar,  kur ka ndodhur apo filluar ngjarja, kë e ka përfshirë, si ka filluar problemi, çfarë ju brengos më së shumti lidhur me situatën, a jeni munduar të zgjidhni vet këtë problem, dhe nëse po, si?

*Kjo faqe moderohet nga administratori prandaj pyetjet nuk do të postohen menjëherë.
*Të përzgjedhurit e ekspertit jo domosdoshmërisht e garanton marrjen e përgjigjes nga i njëjti ekspert.

    [expert_name]