Ekspertët tanë

që janë në dispozicionin tuaj

Dr. Arjan Harxhi

Mjek infektolog

Diplomuar në Universitetin e Tiranës në vitin 1988, si mjek i përgjithshëm.
Në vitin 1993 diplomohet si mjek infeksionist në Fakultetin e Mjekësisë.Në 2004-n emërohet doktor i shkencave mjekësore, në 2010-n, profesior i asociuar, ndersa ne vitin 2016 merr titullin Profesor. Në janar – korrik 1996 kryen specializim klinik në fushën e infeksionit HIV dhe AIDS në Universitetin e Kalifornisë, San Diego, SHBA. Në periudhën 1999-2000 kryen masterin për sëmundjet seksualisht të transmetueshme dhe HIV dhe AIDS në Angli.
Është pedagog te Fakulteti i Mjekësisë, UMT, Shef Departamenti i Semundjeve Infektive te FM, si dhe Kryetar i Shoqatës Shqiptare të Infektivologjisë.

Bëj pyetjen tënde

Ju rekomandojmë që kur te parashtroni pytjen të merrni kohë ne formulimin e saj, dhe të cekni disa nga informatat më poshtë : Çka është duke ju shqetësuar,  kur ka ndodhur apo filluar ngjarja, kë e ka përfshirë, si ka filluar problemi, çfarë ju brengos më së shumti lidhur me situatën, a jeni munduar të zgjidhni vet këtë problem, dhe nëse po, si?

*Kjo faqe moderohet nga administratori prandaj pyetjet nuk do të postohen menjëherë.
*Të përzgjedhurit e ekspertit jo domosdoshmërisht e garanton marrjen e përgjigjes nga i njëjti ekspert.

    [expert_name]