Ekspertët tanë

që janë në dispozicionin tuaj

Dr. Elinda Gjata

Mjeke obstetër gjinekologe

Doktoreshë Elinda është diplomuar për Mjekësi, specializuarnë specializimin si Obstetër Gjinekologe, nga Fakulteti I Mjekësisë në Tiranë, dhe më pas dhe një diplomë master në të njëjtin specializim. Ajo ka mbaruar gjithashtu doktoraturen ne fushen e Infertilitetit. Ajo ka shumë eksperienca dhe njihet për aftësitë e saj në fushë.

– Spitali Universitar i Obstetrikës dhe Gjinekologjisë “Mbretëresha Geraldinë”, Ob-Gyn trajnim
-Klinika ambulator Ob-Gyn “Balcan Care” Specialist ob-Gyn,
– Pedagoge FSHMT
-Spitali Universitar i Obstetrikë dhe Gjinekologji “Mbretëresha Geraldinë”, Specialist ob-Gyn, Gjinekologji

Bëj pyetjen tënde

Ju rekomandojmë që kur te parashtroni pytjen të merrni kohë ne formulimin e saj, dhe të cekni disa nga informatat më poshtë : Çka është duke ju shqetësuar,  kur ka ndodhur apo filluar ngjarja, kë e ka përfshirë, si ka filluar problemi, çfarë ju brengos më së shumti lidhur me situatën, a jeni munduar të zgjidhni vet këtë problem, dhe nëse po, si?

*Kjo faqe moderohet nga administratori prandaj pyetjet nuk do të postohen menjëherë.
*Të përzgjedhurit e ekspertit jo domosdoshmërisht e garanton marrjen e përgjigjes nga i njëjti ekspert.

    [expert_name]