Ekspertët tanë

që janë në dispozicionin tuaj

Dr. Eljona Dine

Mjeke

Ka pёrfunduar studimet e larta nё Fakultetin e Mjekёsisё, dega mjekёsi e pёrgjithshme.
Ka kryer praktikat mjekёsore pranё poliklinikёs nr. 9 Tiranё, Qёndrёs Spitalore Universitare Nёnё Tereza, dhe Spitalit Ushtarak Qёndror Universitar.
– Local Safety Officer pranё departamentit tё Farmakovigjilencёs “Promed Pharma”, Përfaqёsuese Mjekёsore – Medical Representative, Depo Farmaceutike “Promed Pharma”-“Bylis Pharma”
– Business Unit Manager, Kompani Farmaceutike “Trimed”

Bëj pyetjen tënde

Ju rekomandojmë që kur te parashtroni pytjen të merrni kohë ne formulimin e saj, dhe të cekni disa nga informatat më poshtë : Çka është duke ju shqetësuar,  kur ka ndodhur apo filluar ngjarja, kë e ka përfshirë, si ka filluar problemi, çfarë ju brengos më së shumti lidhur me situatën, a jeni munduar të zgjidhni vet këtë problem, dhe nëse po, si?

*Kjo faqe moderohet nga administratori prandaj pyetjet nuk do të postohen menjëherë.
*Të përzgjedhurit e ekspertit jo domosdoshmërisht e garanton marrjen e përgjigjes nga i njëjti ekspert.

    [expert_name]