Ekspertët tanë

që janë në dispozicionin tuaj

Dr. Ernald Zeqja

Mjek obsteter-gjinekolog
Doktor Ernald Zeqja, eshte diplomuar ne Fakultetin e Mjekesise, Tirane, ne 1998 dhe me pas ka kryer specializimin si mjek obsteter-gjinekolog prane Spitalit Universitar Obstetrik-Gjinekologjik “Mbreteresha Geraldine”, Tirane ne vitet 2002-2006. Qe nga viti 2006, ai punon si mjek obsteter-gjinekolog ne kete spital.
Ka kryer trajnime te ndryshme brenda dhe jashte vendit, ku me i rendesishmi eshte ai ne World Laparoscopy Hospital ne vitin 2012 per kirurgji mini-invazive, laparoskopi.
Si nen-specialitet ka gjithashtu dhe Ekografine obstetrikale dhe gjinekologjike, ku ka edhe diplomen e nivelit te II-te te Ultrasonografise fetale.
Ne eksperiencat profesionale perfshihen:
– Mjek Obsteter-Gjinekolog ne Spitalin Universitar Obstetrik-Gjinekologjik, Tirane, nga viti 2006 e ne vazhdim.
– Mjek obsteter gjinekolog ne kliniken “Sulcebe” nga viti 2013 e ne vazhdim.
– Mjek obsteter-gjinekolog ne Spitalin Gjerman, ne vitet 2009-2013.
– Pedagog, ne lenden obstetrike-gjinekologji ne Universitetin Amerikan te Tiranes.

Bëj pyetjen tënde

Ju rekomandojmë që kur te parashtroni pytjen të merrni kohë ne formulimin e saj, dhe të cekni disa nga informatat më poshtë : Çka është duke ju shqetësuar,  kur ka ndodhur apo filluar ngjarja, kë e ka përfshirë, si ka filluar problemi, çfarë ju brengos më së shumti lidhur me situatën, a jeni munduar të zgjidhni vet këtë problem, dhe nëse po, si?

*Kjo faqe moderohet nga administratori prandaj pyetjet nuk do të postohen menjëherë.
*Të përzgjedhurit e ekspertit jo domosdoshmërisht e garanton marrjen e përgjigjes nga i njëjti ekspert.

    [expert_name]