Ekspertët tanë

që janë në dispozicionin tuaj

Dr. Evisa Zhapa

Mjeke urologe

Specializuar Per Urologji në Universitetin e Padova – s në Itali, ku me pare eshte diplomuar ne Mjekesi e Kirurgji.

– Ka jetuar per 15 vite ne Itali, ajo ka disa vite që ushtron profesionin në Shqipëri

– Urologe – Spitali Italo-Shqiptar “Salus”-

-Anetare e Shoqates Europiane te Urologjise (EAU) , Italiane te Urologjise (SIU),Shqiptare te Urologjise, Shoqates Triveneta te Urologjise, Club Triveneta te Urodinamikes, Anetare e Shoqates se Pediatrise Shqiptare

-Titulli FEBU (Fellow of Europen Board of Urology)

-ka marre pjese ne misione humanitare ne dy spitale ne Afrike, Kenya e Bururndi.

Dr. Monika Fida

Bëj pyetjen tënde

Ju rekomandojmë që kur te parashtroni pytjen të merrni kohë ne formulimin e saj, dhe të cekni disa nga informatat më poshtë : Çka është duke ju shqetësuar,  kur ka ndodhur apo filluar ngjarja, kë e ka përfshirë, si ka filluar problemi, çfarë ju brengos më së shumti lidhur me situatën, a jeni munduar të zgjidhni vet këtë problem, dhe nëse po, si?

*Kjo faqe moderohet nga administratori prandaj pyetjet nuk do të postohen menjëherë.
*Të përzgjedhurit e ekspertit jo domosdoshmërisht e garanton marrjen e përgjigjes nga i njëjti ekspert.

    [expert_name]