Ekspertët tanë

që janë në dispozicionin tuaj

Dr. Monika Fida

Mjeke Dermatologe

Mban titullin ‘Doktore e Shekencave Mjekësore’ marrë në Universitetin e Tiranës. Ajo ka kryer studimet Master në Dermatologji, dhe një numër të madh kursesh si në Shqipëri, ashtu edhe në vende të tjera si: Austri, Itali dhe SHBA. Punon në Shqipëri prej shumë vitesh:

-Pedagoge prane Fakultetit te Mjekesise

-Mjeke Dermato-Venerologe, QSUT

-Pedagoge prane Universitetit “Gugliemo Marconi” Rome, Itali.

-Pedagoge ( Part- Time) Universiteti “Zonja Këshillit të Mirë”

-Mjeke Dermato-Venerologe Klinika “A Derma”

-Mjeke Dermato-Veneriane,Poliklinika e Specialiteteve Nr.3, ASHR

Bëj pyetjen tënde

Ju rekomandojmë që kur te parashtroni pytjen të merrni kohë ne formulimin e saj, dhe të cekni disa nga informatat më poshtë : Çka është duke ju shqetësuar,  kur ka ndodhur apo filluar ngjarja, kë e ka përfshirë, si ka filluar problemi, çfarë ju brengos më së shumti lidhur me situatën, a jeni munduar të zgjidhni vet këtë problem, dhe nëse po, si?

*Kjo faqe moderohet nga administratori prandaj pyetjet nuk do të postohen menjëherë.
*Të përzgjedhurit e ekspertit jo domosdoshmërisht e garanton marrjen e përgjigjes nga i njëjti ekspert.

    [expert_name]