Ekspertët tanë

që janë në dispozicionin tuaj

Enkeleida Ferollari

Nutricioniste

Ka mbaruar studimet për Biologji-Kimi pranë Fakultetit të Shkencave të Natyrës në Tiranë. Dhe më pas ka bërë një Master Ndërkombëtar të Nivelit të Dytë, në ‘Nutrizione e Dietica’, pranë Universitetit Politeknik të Markeve në Itali. Ajo sot ushtron profesion në një Qëndër Dietike.

– Nutricioniste dhe administratore e Qendres Dietike Silhouette qe prej 10 vitesh.

Bëj pyetjen tënde

Ju rekomandojmë që kur te parashtroni pytjen të merrni kohë ne formulimin e saj, dhe të cekni disa nga informatat më poshtë : Çka është duke ju shqetësuar,  kur ka ndodhur apo filluar ngjarja, kë e ka përfshirë, si ka filluar problemi, çfarë ju brengos më së shumti lidhur me situatën, a jeni munduar të zgjidhni vet këtë problem, dhe nëse po, si?

*Kjo faqe moderohet nga administratori prandaj pyetjet nuk do të postohen menjëherë.
*Të përzgjedhurit e ekspertit jo domosdoshmërisht e garanton marrjen e përgjigjes nga i njëjti ekspert.

    [expert_name]