Ekspertët tanë

që janë në dispozicionin tuaj

MSc. Almandina Guma

Psikologe këshillimi

Bio: Ajo eshte diplomuar dhe ka perfunduar masterin per Psikologji Keshillimi ne Fakultetin e Shkencave Sociale, Universiteti I Tiranes. Ajo ka nje sere trajnimesh dhe eksperiencash ne fushe:
Aktualisht punon per zyren e CEE/ CIS dhe Shtetet Balltike prane SOS Fshatrave te Femijeve Nderkombetar, ne rolin e Keshilltarit per zhvillimin e programeve me baze familjen, advokatesi dhe ndjekjen e projekteve lidhur me pjesemarrjen e femijeve dhe te rinjve. Eksperiencat e tjera

*Keshilltar pedagogjik – SOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi

*Pedagoge, Psikologji zhvillimi, Historia e Psikologjise, Psikologji komunikimi , FSHS UT

* Psikologe, Bashkia Tirane, Sektori I zhvillimit dhe edukimi te femijes

* Psikologe, Shoqata e Psikologeve shqiptare

* Asistent Kerkimi, Ipsos Research Agency, Tirane, Albania

Bëj pyetjen tënde

Ju rekomandojmë që kur te parashtroni pytjen të merrni kohë ne formulimin e saj, dhe të cekni disa nga informatat më poshtë : Çka është duke ju shqetësuar,  kur ka ndodhur apo filluar ngjarja, kë e ka përfshirë, si ka filluar problemi, çfarë ju brengos më së shumti lidhur me situatën, a jeni munduar të zgjidhni vet këtë problem, dhe nëse po, si?

*Kjo faqe moderohet nga administratori prandaj pyetjet nuk do të postohen menjëherë.
*Të përzgjedhurit e ekspertit jo domosdoshmërisht e garanton marrjen e përgjigjes nga i njëjti ekspert.

    [expert_name]