Ekspertët tanë

që janë në dispozicionin tuaj

MSc. Ana Troka

Psikologe/ Psikoterapiste

E diplomuar në psikologji dhe mban titullin MSc të mbrojtur në vitin 2017 pranë Fakultetit të Shkencave Sociale, Universiteti i Tiranës.
Gjatë viteve 2017-2021, ka qënë pjesë e trajnimit për psikoterapi psikoanalitike/psikodinamike mundësuar nga Shoqata Shqiptare për Psikoterapinë në bashkëpunim me Universitetin “Sigmund Freud” – Vjenë (SFU) dhe Institut für angewandte Psychoanalyse & Psychotherapie (Instituti për Psikoanalizën dhe Psikoterapinë e Aplikuar) – Insbruk (IAP).
E angazhuar si  vullnetare në institucione të ndryshme si: Qendra Horizont, Arsis, Spitali i Burgut & Shtëpia e Kuqe.
Prej vitit 2017, ushtron praktikën profesionale si psikologe këshillimi & psikoterapiste nën supervizim.

Bëj pyetjen tënde

Ju rekomandojmë që kur te parashtroni pytjen të merrni kohë ne formulimin e saj, dhe të cekni disa nga informatat më poshtë : Çka është duke ju shqetësuar,  kur ka ndodhur apo filluar ngjarja, kë e ka përfshirë, si ka filluar problemi, çfarë ju brengos më së shumti lidhur me situatën, a jeni munduar të zgjidhni vet këtë problem, dhe nëse po, si?

*Kjo faqe moderohet nga administratori prandaj pyetjet nuk do të postohen menjëherë.
*Të përzgjedhurit e ekspertit jo domosdoshmërisht e garanton marrjen e përgjigjes nga i njëjti ekspert.

    [expert_name]