Ekspertët tanë

që janë në dispozicionin tuaj

MSc. Denisa Ndrekaj

Psikologe

Psikologe Klinike/ Psikoterapiste

Ka përfunduar studimet universitare dhe ato master në Universitetin e Tiranës , ku edhe prej  2011 ka eksperience si pedagoge në këtë Universitet. Ka formim pasuniversitar në Terapi  Konjitiv Biheviorale. Ka punuar si trajnuese dhe  psikologe duke ofruar shërbime psikologjike për organiza si ‘Different and Equal’ ‘ Terres des Homme’ ‘Peace Corps Albanian &Montenegro’ etj.  për individë shqiptarë dhe të huaj.  Aktualisht është psikoterapiste pranë Qendrës Shqiptare të Psikoterapive Konjitiv Biheviorale. Në praktikën e saj  ka në fokus trajtimin e viktimat e abuzimit sekual dhe dhunes; në trajtimin e të rinjve, të rriturve dhe çifte për çështje si ankthi, çrregullimet e panikut, depresioni, fobitë, konfliktet në marrëdhënie dhe individë që kanë përjetuar trauma komplekse.

 

Bëj pyetjen tënde

Ju rekomandojmë që kur te parashtroni pytjen të merrni kohë ne formulimin e saj, dhe të cekni disa nga informatat më poshtë : Çka është duke ju shqetësuar,  kur ka ndodhur apo filluar ngjarja, kë e ka përfshirë, si ka filluar problemi, çfarë ju brengos më së shumti lidhur me situatën, a jeni munduar të zgjidhni vet këtë problem, dhe nëse po, si?

*Kjo faqe moderohet nga administratori prandaj pyetjet nuk do të postohen menjëherë.
*Të përzgjedhurit e ekspertit jo domosdoshmërisht e garanton marrjen e përgjigjes nga i njëjti ekspert.

    [expert_name]