Ekspertët tanë

që janë në dispozicionin tuaj

MSc. Fatjona Ahmetli

Psikologe

Fatjona Ahmetli ka përfunduar studimet master për Psiklogji Shkollore në vitin 2016 pranë Fakultetit të Shkencave Sociale, Universiteti i Tiranës.

Përvojat e saj të punës janë përqendruar në realizimin e vlerësimeve psikologjike të fëmijëve dhe të rinjve në institucione rezidenciale (Tiranë, Sarandë, Shkodër; 2019-2020), si edhe në trajtimin e fëmijëve dhe të rinjve me vështirësi në të nxënë.

Puna e saj si terapiste  zhvillimi është përqendruar në trajtimin e fëmijëve me aftësi ndryshe. Trajtimi bazohet në teknika të terapisë ABA (Applied Behavior Analysis) dhe teknika të Terapisë së Artit . Është autore e dy studimeve të cilat janë prezantuar në konferenca shkencore. Fatjona, gjithashtu është asistent pedagoge në Fakultetin e Shkencave Sociale.

Bëj pyetjen tënde

Ju rekomandojmë që kur te parashtroni pytjen të merrni kohë ne formulimin e saj, dhe të cekni disa nga informatat më poshtë : Çka është duke ju shqetësuar,  kur ka ndodhur apo filluar ngjarja, kë e ka përfshirë, si ka filluar problemi, çfarë ju brengos më së shumti lidhur me situatën, a jeni munduar të zgjidhni vet këtë problem, dhe nëse po, si?

*Kjo faqe moderohet nga administratori prandaj pyetjet nuk do të postohen menjëherë.
*Të përzgjedhurit e ekspertit jo domosdoshmërisht e garanton marrjen e përgjigjes nga i njëjti ekspert.

    [expert_name]