Ekspertët tanë

që janë në dispozicionin tuaj

Msc. Gabriela Kuneshka

Psikologe/ Psikoterapiste

Ka përfunduar studimet për Psikologji në Fakultetin e Shkencave Sociale, Departamenti i Psikologjisë, Universiteti i Tiranës. Është diplomuar në Masterin e Psikologjisë Klinike në vitin 2016.

Në vitin 2015 ka marrë çertifikatë aftësish në Psikoterapinë e fëmijës dhe adoleshentit. Nga viti 2016 dhe në vazhdim është psikologe pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Çerdheve dhe Kopshteve. Aktualisht është në vitin e katërt të trajnimit për modalitetin psikoanalitik/psikodinamik, mundësuar nga Shoqata Shqiptare për Psikoterapinë në bashkëpunim me Universitetin “Sigmund Freud”, Vjenë (SFU) dhe Instituti për Psikoanalizën dhe Psikoterapinë e Aplikuar, Insbruk ( IAP). Prej dy vitesh ushton praktikën profesionale si psikoterapiste nën supervizim për moshën e rritur dhe adoleshente.

Bëj pyetjen tënde

Ju rekomandojmë që kur te parashtroni pytjen të merrni kohë ne formulimin e saj, dhe të cekni disa nga informatat më poshtë : Çka është duke ju shqetësuar,  kur ka ndodhur apo filluar ngjarja, kë e ka përfshirë, si ka filluar problemi, çfarë ju brengos më së shumti lidhur me situatën, a jeni munduar të zgjidhni vet këtë problem, dhe nëse po, si?

*Kjo faqe moderohet nga administratori prandaj pyetjet nuk do të postohen menjëherë.
*Të përzgjedhurit e ekspertit jo domosdoshmërisht e garanton marrjen e përgjigjes nga i njëjti ekspert.

    [expert_name]