Ekspertët tanë

që janë në dispozicionin tuaj

MSc. Irma Vako

Psikologe Klinike

MSc. Irma Vako Është diplomuar në Fakultetin e Shkencave Sociale, në Universitetin e Tiranës si Psikologe Klinike në vitin 2004. Është Certifikuar në fushë n e Psikoterapisë Konjitiv-Bihejvioral nga The Israeli Association for Behaviour and Cognitive Psychotherapy.

Ka një eksperiencë të gjerë pune në fushën e psikologjisë: si Psikologe shkollore, Eksperte psikologe në gjykatë, Psikoterapiste në praktikën private, pedagoge etj. Që prej vitit 2020 punon si Pedagoge e jashtme”, në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike.

Është angazhuar si trajnuese në  workshope dhe seminare të  ndryshme me profesionistë të fushave të mjekësisë, arsimit, psikologjisë etj.

Bëj pyetjen tënde

Ju rekomandojmë që kur te parashtroni pytjen të merrni kohë ne formulimin e saj, dhe të cekni disa nga informatat më poshtë : Çka është duke ju shqetësuar,  kur ka ndodhur apo filluar ngjarja, kë e ka përfshirë, si ka filluar problemi, çfarë ju brengos më së shumti lidhur me situatën, a jeni munduar të zgjidhni vet këtë problem, dhe nëse po, si?

*Kjo faqe moderohet nga administratori prandaj pyetjet nuk do të postohen menjëherë.
*Të përzgjedhurit e ekspertit jo domosdoshmërisht e garanton marrjen e përgjigjes nga i njëjti ekspert.

    [expert_name]