Ekspertët tanë

që janë në dispozicionin tuaj

MSc. Orsjola Qendro

Psikologe

Diplomuar gjithashtu në Universitetin e Tiranës, në Psikologji Shkollore dhe Organizimi, Orsjola ka një numër të madh eksperiencash në fushë:

-Psikologe shkollore: Shkolla 9-vjecare “Qazim Turdiu”, Shkolla 9-vjecare “At Zef Pllumi, Shkolla 9-vjecare “Ahmet Gashi”, Shkolla 9-vjecare “Hasan Vogli”

-SOS- Fshati I Femijeve, Pedagoge, as/psikologe, Keshillim, asistence gjate procesit te te mesuarit.

-Qëndra E Shërbimeve Psiko-Sociale “BETHANY”,Sherbime per femije e te rritur, Psikologe, Keshillim

-Kualifikime per aplikimin e testeve te inteligjences dhe mbrojtjen e femijeve

Bëj pyetjen tënde

Ju rekomandojmë që kur te parashtroni pytjen të merrni kohë ne formulimin e saj, dhe të cekni disa nga informatat më poshtë : Çka është duke ju shqetësuar,  kur ka ndodhur apo filluar ngjarja, kë e ka përfshirë, si ka filluar problemi, çfarë ju brengos më së shumti lidhur me situatën, a jeni munduar të zgjidhni vet këtë problem, dhe nëse po, si?

*Kjo faqe moderohet nga administratori prandaj pyetjet nuk do të postohen menjëherë.
*Të përzgjedhurit e ekspertit jo domosdoshmërisht e garanton marrjen e përgjigjes nga i njëjti ekspert.

    [expert_name]