Këshilla/Blog

Bledi 09.07.2024

Persh desha tpyes si shpegohet qe kur kosumoj duhan , mkap ankthi dhe kam agjitacion ndjenje parehatie , nuk rrij dot ulur ne karrike dhe sbej rehat kur shtrihem , ka ndo 1 lidhje me cigaren

 1. Nuk Je Vetem says:

  Përshëndetje,
  Faleminderit që na ke shkruar.
  Ankthi dhe agjitacioni që ndien kur konsumon duhan mund të lidhen me nikotinën dhe substancat e tjera në cigare që stimulojnë sistemin nervor. Të rekomandojmë të ndalosh duhanin dhe të konsultohesh me një mjek për të shqyrtuar simptomat dhe për të marrë këshillat e duhura.

  Gjithë të mirat,
  Stafi i Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.