Këshilla/Blog

Anonim 04.07.2024

Pershendetje
Jam 27 vjecar nga Shqiperia dhe vuaj 2 vite nga ankthi dhe sulmet e panikut por para disa muajve u qetsua dhe tani kam dhimbje koke desha tju pyes grupi a keni dhimbje koke me fjal tjera a eshte edhe kjo simptom e ankthit ?
faleminderit
Cdo tmir

  1. Fondacioni Together Albania says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe e keni ndare me ne shqetesimin tuaj. Ankthi eshte nje gejndje qe mund te shoqerohet dhe me simptoma fizike sic mund te jete edhe dhimbja e kokes. Megjithate per te kuptuar nga se shkaktohet shqetesimi juaj mund te kryeni nje konsulte me mjekun e familjes i cili mund tju rekomandoj kryerjen e ndonje ekzaminimi specifik permes te cilit mund te percaktohet nese dhimbja e kokes shkaktohet nga ankthi apo lidhet me dicka tjeter.

    Cdo te mire,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.