Këshilla/Blog

Ni a 26.06.2024

Pershendetje !
A ju ka ndodh kriz panike ne shtatzani ?
E kam pas kete 2 vjet pasi humba femijen e par , isha 9 muajshe dhe me vdiq ne bark , pasi e linda me operim ,,,,mu shfaq kriza panike , si mund ta largoj , se dikur merja qetesusa dhe se pata per 3 muaj ankthin , sot jam 2 muajshe dhe me esht rishfaqur perseri ,a ndikon te femija ? A do ndodh dicka e keqe ? Kam.rrahje t shpejta te zemres kam ngyshtim ne frymemarrje , kam dridhje , kam djerrsitje , dhe penges ne gryk ! Ju lutem si mund ta kaloj , dhe a ka sherrim ,,, a ndikon te femija ?

  1. Fondacioni Together Albania says:

    Pershendetje e dashur dhe faleminderit qe ju drejtove faqes sone. Ajo qe do te rekomandonim eshte te keshillohesh fillimisht dhe me mjekun gjinekologj i cili e njef shtatzanine tuaj si dhe histirikun tuaj shendetesor te meparshem mbi keshillat qe duhet te ndiqni per nje shtatzani sa me te qete dhe te shendetshme. Gjithashtu mund te konsideroni dhe mundesin e nje konsulte nga afer me nje psikolog ose psikoterapist per menaxhimin e ankthit.

    Cdo te mire,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.